De winkel

In onze bedrijfsruimte hebben wij een winkel waar we alle gekweekte producten van de kwekerij verkopen. Het aanbod is natuurlijk afhankelijk van het seizoen, maar omvat per jaar ongeveer 25 soorten groenten, 10 soorten fruit en diverse kruiden, pompoenen en wat bloemen en plantjes.

We verkopen ook gevulde groentekistjes in verschillende maten en met verschillende producten die zelf samen te stellen zijn. Leuk voor een cadeautje maar natuurlijk ook voor jezelf!
Daarnaast worden er in de winkel diverse creatieve artikelen verkocht, zoals vogelhuisjes, voederkransen en geluksvangers. Mozaïek naambordjes of speciale wensen kunnen ook op bestelling gemaakt.

Fietsen
In de winkel worden gebruikte fietsen verkocht. Van een stevige fiets tot een eenvoudige studentenfiets. Natuurlijk kunt u ook voor (kleine) reparaties terecht, als er tijd voor is wordt uw fiets gepoetst!

Kerstpakketten
Sinds 2 jaar maken wij ook kerstpakketten! U kunt een keuze maken uit onze met zorg gemaakte producten en, eventueel, aanvullen met wensen. Zo kunt u een unieke, met zorg samengestelde, blijk van waardering voor uw personeel bestellen. Bent u geïnteresseerd? Neem tijdig contact op met Doriene om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden
De openingstijden en adres vindt u onderaan deze pagina.